160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayram bitti ancak Kuşadasında yoğunluk devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram bitti ancak Kuşadasında yoğunluk devam ediyor
Abone ol
KURBAN BAYRAMI'NDA NÜFUSU 4 KAT ARTAN KUŞADASI'NDA, BAYRAM SONRASI DA YOĞUNLUK GÖRÜNTÜLERİ DEĞİŞMEDİ.

Kurban Bayramı’nda nüfusu 4 kat artan Kuşadası’nda, bayram sonrası da yoğunluk görüntüleri değişmedi. Kaleiçi, sahil ve Marina’da bulunan mekanlarda yoğunluk devam ederken, dünyaca ünlü Kadınlar Denizi, su parkları ve otellerde doluluk oranları yüzde 90 seviyesinde devam ediyor.


Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) Yönetim Kurulu üyesi Serdar Köroğlu, “Bayramı Kuşadası yoğun olarak geçirdi. Bu sezon erken rezervasyonlar yoğundu, rezervasyonlarla güzel doluluk yaşıyoruz. Bayramdan sonra da doluluk devam ediyor. Bayramda fiyatlar biraz yükseldi. Bayramdan sonra da fiyatlar böyle devam eder. Özellikle yerli turistlerde yoğunluk oldu ve okullar açılıncaya kadar bu doluluk devam eder. Antalya bölgesine giden Rus turistler de Kuşadası’nı tercih ediyor” dedi.


Tatil için Kuşadası’nı tercih eden Nuray Kuşçu, “Yıllar önce Kuşadası’na gelmiştim. Daha sonra Bodrum’a gitmeye başladım. Ama arkadaş çevrem ’Kuşadası’na gel çok değişti’ dedikten sonra bayram için geldim. Gerçekten çok değişmiş, bu değişim çok iyi olmuş” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serbest piyasada döviz fiyatları Önceki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Yahyalısporun yeni başkanı Ali Bal oldu Sonraki Haber

Yahyalısporun yeni başkanı Ali Bal oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar