160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bayrak hassasiyeti yıkımı durdurdu, o anlar herkesi duygulandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayrak hassasiyeti yıkımı durdurdu, o anlar herkesi duygulandırdı
Abone ol
KOCAELİ’NİN GÖLCÜK İLÇESİNDE 1999 YILINDA KALAN RİSKLİ BİNALARIN YIKILMASI SIRASINDA MOLOZLARIN ARASINDA TÜRK BAYRAĞI GÖREN ZABITA EKİBİ, YIKIMI DURDURDU.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 1999 yılından kalan riskli binaların yıkımı sırasında molozların arasında Türk bayrağı gören zabıta ekibi, yıkımı durdurdu. Kepçeye çıkan zabıta ekibi, molozların arasında kalan iki Türk bayrağını aldı.


"Asrın felaketi" olarak yorumlanan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin merkez üssü Gölcük’te orta hasarlı binalar ile sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Bir binanın yıkımı sırasında, molozlar arasındaki Türk bayrağını fark eden Gölcük Belediyesi’nde görev zabıta memuru Onur Atmaca çalışmayı durdurdu. Operatör yardımıyla kepçenin üstüne çıkan Atmaca, 2 adet Türk bayrağını muhafaza altına aldı. O anlar ise bir vatandaş tarafından an be an kaydedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dicle Nehri üzerindeki şebekelerde bakım-onarım çalışması başlatıldıÖnceki Haber

Dicle Nehri üzerindeki şebekelerde bakım...

MDOB, Şekeronya oyununu sahneleyecekSonraki Haber

MDOB, Şekeronya oyununu sahneleyecek

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar