160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bayburt Eko-Köyde vatandaşlar kendi hasat ettiği ürünleri satın alabiliyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburt Eko-Köyde vatandaşlar kendi hasat ettiği ürünleri satın alabiliyorlar
Abone ol
Cvr Bayburt Eko-köyde Vatandaşlar Kendi Hasat Ettiği ürünleri Satın Alabiliyorlar (fotoğraflı) öznur Demir Bayburt (iha) - Bayburt Il Tarım Ve Orman Müdürlüğü Ile Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (kudaka) Katkılarıyla 2022 Yılında Hayata Geçirilen 'bayburt Eko-köy' Projesi Dahilinde üretim Yapılan Alanlarda Kontroller, Koordinasyon Ve Tarımsal Veriler şube Müdürü Diler Atayeter Ile Teknik Personeller Tarafından Gerçekleştirildi. Doğal Bir üretim Pazar Alanı Olan Eko-köyde, Vatandaşlar Dallardan Kendi Elleriyle Hasat Ettiği Sebzeleri Satın Alabiliyorlar. Atıl Durumda Olan Arazileri Tarıma, ürünleri Ise Vatandaşlara Ulaştırmanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyleyen Bayburt Il Tarım Ve Orman Müdürü Selami Ersen, "eko-köyde Vatandaşlarımız Dallardan Hasat Ettikleri Sebzeleri Gönül Rahatlığıyla Satın Alabilirler. Doğal, Organik Sebzeleri Vatandaşlarımıza Ulaştırmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz. Kopuz Köprüsünden 800 Metre Yukarıda Bulunan Harmanözü Köyü Yolu üzerindeki Eko-köyümüzü Vatandaşların Hizmetine Sunduk, Istedikleri Kadar Sebzeyi Ihtiyaçları Doğrultusunda Temin Edebilecekler. Atıl Durumdaki Arazileri Tarıma, üretilen ürünleri De Vatandaşlarımıza Kavuşturmaktan Mutluluk Duyuyoruz" Dedi. (öd-aa-y)

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) katkılarıyla 2022 yılında hayata geçirilen ’Bayburt Eko-Köy’ projesi dahilinde üretim yapılan alanlarda kontroller, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Diler Atayeter ile teknik personeller tarafından gerçekleştirildi. Doğal bir üretim pazar alanı olan Eko-Köyde, vatandaşlar dallardan kendi elleriyle hasat ettiği sebzeleri satın alabiliyorlar.

Atıl durumda olan arazileri tarıma, ürünleri ise vatandaşlara ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürü Selami Ersen, "Eko-Köyde vatandaşlarımız dallardan hasat ettikleri sebzeleri gönül rahatlığıyla satın alabilirler. Doğal, organik sebzeleri vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kopuz köprüsünden 800 metre yukarıda bulunan Harmanözü köyü yolu üzerindeki Eko-Köyümüzü vatandaşların hizmetine sunduk, istedikleri kadar sebzeyi ihtiyaçları doğrultusunda temin edebilecekler. Atıl durumdaki arazileri tarıma, üretilen ürünleri de vatandaşlarımıza kavuşturmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi ÇanakkaledeÖnceki Haber

Ümraniye Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi...

Tarihi gerçekler 79. yıldönümünde ortaya çıktıSonraki Haber

Tarihi gerçekler 79. yıldönümünde ortaya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar