20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Batmanda şehit öğretmenler için 3 dilde mevlit okutuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batmanda şehit öğretmenler için 3 dilde mevlit okutuldu
Abone ol
ARDINDAN ŞEHİT YAKINLARI İLE BİRLİKTE İLÇEDE BULUNAN ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN KABİRLERİNİ ZİYARET EDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VEYSİ BOZKURT VE BERABERİNDE BULUNAN OKUL İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLER, ORADA KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUALAR OKUYARAK ŞEHİT ÖĞRETMENLERİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKTI.

Batman’ın Sason ilçesinde terör saldırılarında şehit düşen ve Türkiye genelindeki tüm öğretmenler için Türkçe, Kürtçe ve Arapça mevlit okutulup dualar edildi.


Sason ilçesinde geçmişten bugüne kadar Türkiye genelinde düzenlenen çeşitli terör saldırılarında katledilen öğretmenler için ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programında ilk olarak Sason İmam hatip Anadolu Lisesinde Türkçe, Kürtçe ve Arapça mevlit okutuldu. Ardından şehit yakınları ile birlikte ilçede bulunan şehit öğretmenlerin kabirlerini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt ve beraberinde bulunan okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, orada Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okuyarak şehit öğretmenlerin kabirlerine karanfil bıraktı.


Düzenlenen programda konuşan Sason İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysi Bozkurt, terör örgütü PKK ve hain uzantılarının geçmişte olduğu gibi halen masum vatandaşları ve görevleri başında olan öğretmenleri hedef alarak katletmeye devam ettiğini söyledi. Bozkurt, “Öğretmenler Günü münasebetiyle bizler, ilçedeki eğitimcilerimiz ve şehit ailelerimiz ile birlikte ilçedeki şehit öğretmenlerimizin kabirlerini ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim okutarak dualar ettik. Ardından ilçemizdeki İmam hatip lisesinde 3 dilde mevlidi şerif okutarak Türkiye genelindeki tüm şehit öğretmenlerimizi andık" dedi.


"En son bilindiği gibi Gaziantep ilimizin Karkamış ilçesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda Ayşe öğretmenimiz şehit oldu" diyen Bozkurt, "PKK’nın hain yüzünü bir kez daha burada da gördük. Maalesef teröristlerin tek hedefi askerlerimiz, polislerimiz ve diğer güvenlik güçlerimizin olmadığını, sivillerimiz ile beraber aynı şekilde eğitim camiasını ve öğretmenlerimizi de hedef aldığını görüyoruz. Terör örgütü PKK, her fırsatta çirkin yüzünü göstermeye devam ediyor. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerinde bulundu.


Düzenlenen programın ardından katılımcılara şeker ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltıÖnceki Haber

Gaziantep merkezli 3 ilde FETÖ operasyon...

Turkcell dijital servisleriyle The NBA Exhibition heyecanı yaşanıyorSonraki Haber

Turkcell dijital servisleriyle The NBA E...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar