160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Zencirci: Halk sağlığı ve hane ekonomisi için denetimlerimiz sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zencirci: Halk sağlığı ve hane ekonomisi için denetimlerimiz sürüyor
Abone ol
Aydın’ın Germencik Ilçesinde Vatandaşların Sağlığı Ve Ekonomik Güvenliğini Korumak Amacıyla Belediye Ekipleri Tarafından Zincir Marketlerde Denetimler Gerçekleştirildi.

Aydın’ın Germencik ilçesinde vatandaşların sağlığı ve ekonomik güvenliğini korumak amacıyla belediye ekipleri tarafından zincir marketlerde denetimler gerçekleştirildi.

Germencik Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde özellikle fiyatlar, son kullanma tarihleri, tavsiye edilen tüketim tarihleri ve indirimle satışa konu olan soğuk zincir gerektiren ürünler mercek altına alındı. Denetimlerde ürünlerin hijyen şartları ile kasa fiyatları da kontrol edildi. Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci yaptığı açıklamada, "Germencik Belediyesi olarak halkımızın sağlığını ve hane ekonomisini korumak için denetimlerimizi düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Zabıta ekiplerimiz zincir marketlerde fiyat, son kullanma tarihi, tavsiye edilen tüketim tarihi ve özellikle de kasada indirimle satışa konu soğuk zincir gerektiren ürünlerin denetimini gerçekleştirdi. Huzur, sağlık ve mutluluğunuz için çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimlerin düzenli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardinde şampiyon oldu Önceki Haber

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardi...

Başkan Çolakbayrakdar: Projemizle, Türkiyenin tarımsal kalkınma modeli köylerimizde filizleniyor Sonraki Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Projemizle, Türki...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar