27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüzügüllünün seçim çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüzügüllünün seçim çalışmaları
Abone ol
Cumhur Ittifakı Ak Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Seçim çalışmaları çerçevesinde Tepebaşı Bölgesinde Adım Atmadık Alan Bırakmadı.

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, seçim çalışmaları çerçevesinde Tepebaşı bölgesinde adeta adım atmadık alan bırakmadı.

Yaklaşık 60 gündür sahada olan Başkan Yüzügüllü ve ekibi mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor. 390 bin nüfusu bulunan, 1 milyon 373 bin 40 kilometrekare yüz ölçümüne sahip 92 mahallesi bulunan Tepebaşı’nda Başkan Yüzügüllü tek tek vatandaşlarla görüşmelerine devam ediyor. Her mahallesine, her caddesine ve her sokağında bulunan hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Yüzügüllü, günde ortalama 15 bin adım atarak vatandaşlarla gönül bağı kuruyor. Sahada olduğu süre boyunca adım adım yaklaşık 685 kilometre yol yürüyen ve Tepebaşı’nın tüm sorunlarını yakından görerek vatandaşlarla fikir alışverişi yaparak hizmet için yola çıkan Başkan Hamid Yüzügüllü, seçim çalışmaları çerçevesinde 11 Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı, Güçlü Kadın Mutlu aile diyerek 25 kez Kadın buluşması ve 22 otobüs Sivrihisar gezisi düzenledi. Tepebaşı’nda Gençlerin sesi yankılanacak diyen Başkan Yüzügüllü, ayrıca 30 kez gençlik buluşması programına katıldı. Teravih namazları sonunda 50 program düzenleyerek şerbet ikramında bulunulurken, 10 kez sabah namazı sonrası çorba ikramı yapıldı. 70 STK, Oda ve Dernek ziyaretinde bulunan Başkan Hamid Yüzügüllü, 30 kez kıraathane buluşması gerçekleştirdi. Tepebaşı Bölgesinde bulunan 50 ana caddede 7 bin 500 esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Yüzügüllü Tepebaşı Bölgesinde vatandaşların gönüllerine dokunarak hizmet aşkıyla çalışmalarını sürdürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merdivenlerden yuvarlanan işçi yaralandıÖnceki Haber

Merdivenlerden yuvarlanan işçi yaralandı

Binlerce Seferihisarlı Yetişkinin mitinginde buluştuSonraki Haber

Binlerce Seferihisarlı Yetişkinin miting...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar