160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkan Kurnaz: “Samsunspor bu şehrin en özel markası ve değeridir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kurnaz: “Samsunspor bu şehrin en özel markası ve değeridir”
Abone ol
Ilkadım Belediye Başkanı Ihsan Kurnaz, Samsunspor’un şehrin En özel Markası Ve Değeri Olduğunu Söyledi.

SAMSUN (İHA) – İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor’un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu söyledi.

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen ve beraberindeki heyet, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı ziyaret etti. Samsunspor Heyeti, Başkan İhsan Kurnaz’a adının yazılı olduğu 55 sırt numaralı forma hediye etti.

“Samsunspor bu şehrin en özel markası ve değeridir”

Başkan İhsan Kurnaz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Her şehrin kendine has değerleri vardır. Samsun’un kendine has değerlerinden en önemlisi de Samsunspor’dur. Bize düşen görev de Samsunspor’un başarılarına katkıda bulunarak yerelde sporun gelişimine ve taraftar kültürünün güçlenmesine yardımcı olmaktır” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Samsunspor Futbol A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, İcra Komitesi Üyesi Suat Çakır ile yakından ilgilenen Başkan İhsan Kurnaz, her Samsunlunun sevdası olan Samsunspor’un başarısı ile mutlu olduklarını, kendilerinin de her zaman Samsunspor’un destekçisi olacaklarını kaydetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amasya Üniversitesinden sınavlara hazırlanan öğrencilere çorba ikramı Önceki Haber

Amasya Üniversitesinden sınavlara hazırl...

Tiran da belediye binası ateşe verildi Sonraki Haber

Tiran da belediye binası ateşe verildi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar