160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Işık: Yıllardır yapılmayan yollar artık yapılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Işık: Yıllardır yapılmayan yollar artık yapılıyor
Abone ol
BELEDİYE BAŞKANI ALİM IŞIK, AYDOĞDU MAHALLESİ KUNDUKVİRAN MEVKİSİ VE HAMİDİYE MAHALLESİ AKSU ÇİFTÇİLİĞİ'NDE DEVAM EDEN YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ.

Belediye Başkanı Alim Işık, Aydoğdu Mahallesi Kundukviran Mevkisi ve Hamidiye Mahallesi Aksu Çiftçiliği’nde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bölge halkının da talepleri ile yılladır yapılmayan yolların yapılmaya başlandığını ifade etti.


Kütahya’nın doğa ile bütünleştiği Aydoğdu Mahallesine bağlı Kundukviran ve Hamidiye Mahallesine bağlı Aksu Çiftçiliğinde yol yapım çalışması Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam ediyor.


Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve bölge halkı ile sohbet eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Hizmet etmek nasip işidir. Burada da bu çalışmaları yapmak bize nasip oldu. Sizlerin de talepleri ile doğa harikası olan bu bölgenin yollarının yapım ve bakım işlemlerini başlattık. Öncelikle sizlere ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Bölge sakinleri ise yılladır yol konusunda talepte bulunduklarını ancak bu yıla kadar detaylı bir çalışmanın yapılmadığını ifade ederek, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ettiler. Özellikle kış aylarında yol konusunda çok zorlandıklarını ifade eden bölge halkı, yapılan çalışmayla Kütahya merkezle bağlantılarının daha hızlı ve konforlu olacağını ifade ettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisarcıkta şifa deposu haşhaş tohumları yıkanıp güneşte kurutuluyorÖnceki Haber

Hisarcıkta şifa deposu haşhaş tohumları...

Başkan Karataştan 23 Temmuz mesajıSonraki Haber

Başkan Karataştan 23 Temmuz mesajı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar