03 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.3431
EURO34.8718
ALTIN2389.3

Başkan Ertaş “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün; 23 Nisan”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ertaş “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün; 23 Nisan”
Abone ol
Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Tarafından çocuklara Armağan Edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve çocuk Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı. Ertaş, Mesajında Ulusun Bağımsızlığını Ve Egemenliğini Simgeleyen Bu Anlamlı Günü Kutlamanın Coşkusunu Ve önemini Vurguladı

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ertaş, mesajında ulusun bağımsızlığını ve egemenliğini simgeleyen bu anlamlı günü kutlamanın coşkusunu ve önemini vurguladı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen, ulusumuzun bağımsızlığını ve egemenliğini simgeleyen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu birlikte yaşıyoruz.

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, millet egemenliğinin yüceltildiği, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilen özel bir gündür. Bu anlamlı gün, çocuklarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlayan, onların eğitim, sağlık ve mutlulukları için çaba göstermemizi hatırlatan bir fırsattır.

Bizler, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza her zaman destek olmak, onların sağlıklı bir şekilde büyümelerini ve yetişmelerini sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların geleceğe güvenle adım atmaları için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, onların gülen yüzlerinin daim olmasını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ekonomik Rönesans için Prof. Dr. Çelebiden anahtar stratejiler: Kalıcı olmak, istihdam, vergi adaleti ve AB üyeliğiÖnceki Haber

Ekonomik Rönesans için Prof. Dr. Çelebid...

Cezaevinden yeni çıktı, sevgilisinin canı sıkılınca otomobil çaldı, yine cezaevine girdiSonraki Haber

Cezaevinden yeni çıktı, sevgilisinin can...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar