160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Ergün adaylık başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Ergün adaylık başvurusunu yaptı
Abone ol
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara Temasları Kapsamında Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ve Genel Merkez Yönetim Kadrolarıyla Bir Araya Geldi. Ziyarette, 31 Mart 2024 Tarihinde Yapılacak Olan Mahalli Idareler Genel Seçimleri Için Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Da Yapan Başkan Ergün, “rabbim, Hakkımızda Hayırlısını Versin, Yar Ve Yardımcımız Olsun” Dedi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Yönetim Kadrolarıyla bir araya geldi. Ziyarette, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu da yapan Başkan Ergün, “Rabbim, hakkımızda hayırlısını versin, yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ankara temasları kapsamında MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile MHP Genel Merkezi’ne giden Başkan Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Manisalıların selamlarını MHP Liderine ileten Başkan Ergün, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptıklarını da belirterek, Bahçeli’den hayır duasını aldı. Başkan Ergün, ziyaret anısına Bahçeli’ye hediye takdiminde bulundu.

Resmi başvurular yapıldı

Başkan Ergün, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı da ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday adaylık başvurularını resmen yaptı. Adaylık başvurusuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Ergün, “Mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu hayırlısıyla yaptık. Rabbim, hakkımızda hayırlısını versin, yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Ergün, Genel Merkez temaslarını MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı ziyaret ederek noktaladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yolda bulduğu parayı sahibine teslim eden belediye çalışanı ödüllendirildiÖnceki Haber

Yolda bulduğu parayı sahibine teslim ede...

“İşin başında gençlik var” programı düzenlendiSonraki Haber

“İşin başında gençlik var” programı düze...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar