18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5126
EURO34.7529
ALTIN2486.3

Başkan Çiftçi: Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çiftçi: Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz
Abone ol
"ENGELSİZ SANAT VE EDEBİYAT" KONULU PROGRAMA KATILAN ÇAYIROVA BELEDİYE BAŞKANI BÜNYAMİN ÇİFTÇİ, "ENGELLİLER MERKEZİ İNŞAATINI 2-3 AYA KADAR BİTİRİYORUZ, ÖNÜMÜZDEKİ SENE DE İNŞALLAH SİZİN HİZMETİNİZE SUNACAĞIZ" DEDİ.

"Engelsiz Sanat ve Edebiyat" konulu programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz, önümüzdeki sene de inşallah sizin hizmetinize sunacağız" dedi.


Çayırova Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile Kocaeli Beyaz Ay Derneği iş birliğinde "Engelsiz Sanat ve Edebiyat" konulu program gerçekleştirildi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, özel çocukların yaptığı resimlerden oluşan sergi, şarkı, şiir dinletisi ve çeşitli gösteriler yapıldı. Programın sunuculuğunu Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi üyesi Elif Işık ve Türkiye’nin ilk otizmli radyo programcısı Muhammed Emirhan Güngör yaptı.


Programda konuşan Kocaeli Beyaz Ay Derneği Başkanı Furkan Uğur Eşitti, "Çayırova Belediyesi her alanda engellilerle ilgili lokomotif olma özelliğini sürdürüyor. Engelliler Merkezi inşaatı tamamlanma aşamasına gelmiş durumda. Çayırova’daki 9 mahallenin her birinden sporcu, sanatçı, ressam, doktor yetiştireceğiz. Çünkü engellilerin potansiyeli buna müsait. İmkan verildiğinde imkansızı isteyebiliyoruz" dedi.



"Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz"


Belediye bünyesinde kurulan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün özel bireylere yönelik çalışmalar yaptığını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Çayırova ilçemize özel belli başlı çalışmalar yapalım istedik ve Engelliler Merkezi inşaatına başladık. Engelliler Merkezi inşaatını 2-3 aya kadar bitiriyoruz, önümüzdeki sene de inşallah sizin hizmetinize sunacağız. Her birimiz engelli adayıyız" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursa Fotofeste yoğun ilgiÖnceki Haber

Bursa Fotofeste yoğun ilgi

’18, Yolları Açan Kadınlar’ Belgeseli, Kartal’da İzleyiciler İle BuluşuyorSonraki Haber

’18, Yolları Açan Kadınlar’ Belgeseli, K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar