160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Çadırcı, “OSB yolunu 60 milyonluk yatırım ile hak ettiği standarda yükselttik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çadırcı, “OSB yolunu 60 milyonluk yatırım ile hak ettiği standarda yükselttik”
Abone ol
Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ni De Kapsayan Yurtbaşı Yolunda Yenileme çalışmaları Sona Erdi. Yazıkonak Belde Belediyesi Ve Paydaş Kurumlar Tarafından Yenilen Yol, Sürücülere Konforlu Bir Ulaşım Sağlamaya Başladı.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yoluna 60 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını belirten Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “OSB yolunu hak ettiği standarda yükselterek yepyeni bir çehreye kavuşturmuş olduk. 30 yıllık sorunu girişimlerimizle böylelikle çözüme kavuşturarak hizmete sunduk” dedi.

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ni de kapsayan Yurtbaşı yolunda yenileme çalışmaları sona erdi. Yazıkonak Belde Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından yenilen yol, sürücülere konforlu bir ulaşım sağlamaya başladı. OSB yoluna 60 milyon liralık bir yatırım yaptıklarını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 30 yıllık sorunu çözüme kavuşturduklarını ifade etti.

Başkan Çadırcı, “İlimizin ekonomi lokomotifi vitrini ve ticaretin kalbi olan Yazıkonak OSB yoluna 60 milyon liralık yatırım kazandırıp hak ettiği standarda yükselterek yepyeni bir çehreye kavuşturduk. Yazıkonak OSB yolumuzun bünyesinde bulunan bir çok projeyi denk bütçe üstü birikimlerimizle bitirme aşamasına getirdik. 30 yıllık sorunu girişimlerimizle böylelikle çözüme kavuşturarak hizmete sunmuş olduk. Stratejik konumunda bulunan beldemizin bu bölgedeki trafiği de rahatlatmış olduk. Daha önce bu yolda gerek kaldırım gerek refüj gerek emniyet şeridi olmadığı için bir çok canımızı maalesef kaybettik. Böylelikle mal ve can kaybımızın önüne de geçmiş olduk, daha önceki yolumuz Elazığ OSB’mize yakışmayan kötü görünümlü bir yoldu. Bu geniş çaplı çalışmalarımızdan dolayı ilimize OSB’mize beldemize yakışan temsil eden bir yol haline geldi” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni istihdam alanı: e-turizm”Önceki Haber

Yeni istihdam alanı: e-turizm”

61 yaşındaki hasta ambulans uçakla tedavi için Bursaya getirildiSonraki Haber

61 yaşındaki hasta ambulans uçakla tedav...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar