160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Büyükkılıça Tomarza çiftçileri adına ‘teşekkür plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Büyükkılıça Tomarza çiftçileri adına ‘teşekkür plaketi
Abone ol
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, TOMARZA ZİRAAT ODASI BAŞKANI SAMİ NALBANT’I MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant’ı makamında kabul etti. Nalbant, Başkan Büyükkılıç’a Tomarza çiftçisine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.


Tarım ve hayvancılığa özel önem veren, çiftçilerin her daim yanında yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu alandaki olduğu çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç önderliğinde Büyükşehir Belediyesi tarafından tarım ve hayvancılık alanında yapılan hizmetler de çiftçiler tarafından takdirle karşılanıyor. Bu kapsamda Tomarza Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant, Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Tomarza Ziraat Odası Başkanı Sami Nalbant Başkan Büyükkılıç’a her zaman üretenin, üreticinin yanında olduğu ve tarım ile hayvancılığa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


Tarım ve hayvancılığın kendileri için olmazsa olmaz nitelikte olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç da hem çiftçilere hem de besicilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.


Nalbant, Büyükkılıç’a, ‘Tomarza çiftçilerimize vermiş olduğunuz ekipman, alet ve dahi çeşitli desteklerden dolayı teşekkür ederiz’ yazılı plaket takdim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Triclip işlemi kalp kapağı hastalarına umut oluyorÖnceki Haber

Triclip işlemi kalp kapağı hastalarına u...

Gürsulu gençler ecdadın izleriyle buluşuyorSonraki Haber

Gürsulu gençler ecdadın izleriyle buluşu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar