11 Aralık, 2023, Pazartesi
DOLAR28.9976
EURO31.2266
ALTIN1857.3

Başkan Altınok: Dünyanın en temiz şehri Keçiörendir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Altınok: Dünyanın en temiz şehri Keçiörendir
Abone ol
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Keçiören’deki 51 Mahallenin Tüm Sokaklarının Günlük Süpürüldüğünü Ve Haftada Bir De Yıkandığını Belirterek, “sokaklarımız Günlük Süpürülüyor, Haftada Bir De Yıkanıyor. Bu Uygulama Başka Yerde Var Mıdır?” Dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören’deki 51 mahallenin tüm sokaklarının günlük süpürüldüğünü ve haftada bir de yıkandığını belirterek, “Sokaklarımız günlük süpürülüyor, haftada bir de yıkanıyor. Bu uygulama başka yerde var mıdır?” dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören’de çöplerin “20.00-22.00” saatleri arasında dışarı çıkarılması gerektiğini hatırlatarak, “Belediyemiz tarafından belirlenen saatlerin dışında çöp çıkarılması durumunda cezai işlem uyguluyoruz. Konteyner olan yerde 7/24 koku ve sinek oluyor. Konteyner aynı zamanda kazalara da sebebiyet veriyor. Dünyanın en temiz şehri Keçiören’dir. Çöplerin kokmaması, dağılmaması ve etrafı kirletmemesi için bu saatlerin dışında vatandaşlarımızın çöplerini dışarı çıkarmamasını rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İncirliova Zoroğlunda korku dolu anlarÖnceki Haber

İncirliova Zoroğlunda korku dolu anlar

Yılın en iyi haber görüntüsü İHAdanSonraki Haber

Yılın en iyi haber görüntüsü İHAdan

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar