160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Başkalede eğitime ara verildi, 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkalede eğitime ara verildi, 132 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Abone ol
Van’ın Başkale Ilçesinde Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Eğitim öğretime Ara Verilirken 132 Yerleşim Yerinin Yolu Ise Ulaşıma Kapandı.

Van’ın Başkale ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime ara verilirken 132 yerleşim yerinin yolu ise ulaşıma kapandı.

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi adeta kara gömdü. Araçlar kar altında kalırken; ilçe merkezinde kar kalınlığı 30 santimetre, yüksek rakımlı kesimlerde ise yer yer 1 metreyi geçti. Kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara verilirken, 132 yerleşim yerinin yolu ise ulaşıma kapandı.

Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri, yüksek kesimlerindeki yerleşim yerlerinde yol açma ve kar küreme çalışması başlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enkaz altındaki insanları yaşatmak için mücadele veren sağlıkçı Havva, afetzede vatandaşların umudu oldu Önceki Haber

Enkaz altındaki insanları yaşatmak için...

Otomobilin yakıt deposundan 10 kilo 250 gram uyuşturucu çıktı Sonraki Haber

Otomobilin yakıt deposundan 10 kilo 250...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar