29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.5459
EURO34.8943
ALTIN2441.5

Bartında sokak hayvanları için yuva evcil hayvanlar için oyun parkı yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bartında sokak hayvanları için yuva evcil hayvanlar için oyun parkı yapılacak
Abone ol
Bartın Belediye Başkanı Ve Cumhur Ittifakı'nın Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, Yeniden Göreve Gelmesi Halinde Sokak Hayvanları Için Yuva, Evcil Hayvanlar Için Oyun Parkı Yapacaklarını Kaydetti.

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu, yeniden göreve gelmesi halinde sokak hayvanları için yuva, evcil hayvanlar için oyun parkı yapacaklarını kaydetti.

Bartın’a vizyon katacak 35 projesini tek tek açıklayan Başkan Fırıncıoğlu birliğin gücüyle hayata geçirilecek projelerden bir önemlisini sokak hayvanları için hayata geçireceklerini ifade etti.

Bu projeler arasında yer alan “Sokak Hayvanları İçin Yeni Bir Yuva Geliyor” ve “Evcil Hayvanlar Oyun Parkı” projelerinin de 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimin ardından hayata geçirmeyi arzuladıklarını ifade etti.

“Sokak hayvanları için sıcak yuva’

Projelerin detaylarıyla ilgili bilgi veren Başkan Adayı Fırıncıoğlu, “Bartın Belediyesi olarak, şehrimizdeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak ve onların yaşamlarını daha iyi hale getirmek amacıyla yeni bir proje başlatacağız. Bin sokak hayvanı kapasiteli modern bir barınak yaparak, bu canların sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız. Bu projeyle, sokak hayvanlarına daha etkin ve kalıcı bir çözüm sunmayı hedefliyoruz. Bartın Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı Projesi, şehrimizin sokak hayvanlarına daha iyi bir yaşam sunma çabalarının bir parçasıdır. Bu projeyle, hayvan dostu bir şehir olmanın gerekliliklerini yerine getirerek, sokak hayvanlarının refahını artırmayı ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz. Bartın Belediyesi olarak, sokak hayvanlarının yaşamlarını iyileştirmek ve onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Sizleri de bu önemli projeye destek olmaya ve sokak hayvanlarının sesi olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin uygun yerlerine koyacağımız Mama-matikler ile hayvan dostlarımızın her zaman yanında olmaya devem edeceğiz’’ diye konuştu.

Evcil hayvanlar için oyun parkı

Evcil hayvan için de oyun parkı yapacaklarını ifade eden Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, "Evcil Hayvanlar Oyun Parkı" adını taşıyan bu projeyle, sahipleri tarafından bakımları üstlenilen kedi, köpek gibi evcil hayvanlarımızın keyifli vakit geçirebileceği, oyun parkurlarının yer aldığı özel bir alan oluşturacağız. Projemiz kapsamında, evcil hayvanlarımızın enerjisini atabilecekleri ve eğlenebilecekleri çeşitli oyun parkurları oluşturulacak. Köpekler için tünel ve engel parkurları, kediler için tırmanma alanları ve oyuncaklar gibi çeşitli ekipmanlarla dolu bir oyun ortamı sunulacak. Evcil Hayvanlar Oyun Parkı, sağlıklı ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak için özel olarak tasarlanacak. Her gün düzenli olarak temizlenerek, hijyen standartlarına uygun şekilde bakımı yapılacak ve evcil hayvanların sağlıklı bir şekilde vakit geçirmesi sağlanacak’’ diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çatıdan düşen adam hastanelik olduÖnceki Haber

Çatıdan düşen adam hastanelik oldu

Dışişleri Bakanı Fidan: “Terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız”Sonraki Haber

Dışişleri Bakanı Fidan: “Terörün kökünü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar