160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bartın Irmağında taşkınlar oluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bartın Irmağında taşkınlar oluştu
Abone ol
SAĞANAK YAĞIŞLA BİRLİKTE ERİYEN KAR SULARI BARTIN IRMAĞINDA TAŞKINLAR OLUŞTURDU

Sağanak yağışla birlikte eriyen kar suları Bartın Irmağında taşkınlar oluşturdu.


Bartın’da sağanak yağışlarla birlikte kentin yüksek rakımlı bölgelerinde eriyen karlar kent merkezinden geçerek Karadeniz´e dökülen Bartın Irmağı´nın bazı noktalarında taşkınlara neden oldu.


Çağlayan mesire alanında yol ve büfeler su altına kalırken tekne turlarının düzenlendiği bölgelerde iskeleler sulara gömüldü. Bartın Irmağı’nın Yalı mevkiinde yer alan tarihi iskelede de su taşkınları yaşandı.


Irmaktaki su seviyesinin yaklaşık 5 metre yükselmesiyle beraber Kabagöz, Akçalı, Tabanözü, Epçiler, Hasanlar, Alibaş, Fırınlı ve Sipahiler köylerinin Bartın ile bağlantısını sağlayan köprü ulaşıma kapatıldı.


Öte yandan, Jandarma ve Polis ekiplerince Çağlayan mevki başta olmak üzere taşkınların yaşandığı bölgelerde şerit çekilerek önlem alındı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Futsal A Milli Takımı, İsrail karşısında Önceki Haber

Futsal A Milli Takımı, İsrail karşısında

Vodafone, Metaversete adresini belirledi Sonraki Haber

Vodafone, Metaversete adresini belirledi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar