160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bandırmada tavuk dönerden zehirlendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bandırmada tavuk dönerden zehirlendiler
Abone ol
BALIKESİR'İN BANDIRMA İLÇESİNDE ORDU CADDESİ ÜZERİNDE BULUNAN BİR LOKANTADA TAVUK DÖNER YİYEN 23 KİŞİ, MİDE BULANTISI, AĞRI VE İSHAL ŞİKAYETLERİ SEBEBİ İLE BANDIRMA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL SERVİSİNE BAŞVURDU.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Ordu caddesi üzerinde bulunan bir lokantada tavuk döner yiyen 23 kişi, mide bulantısı, ağrı ve ishal şikayetleri sebebi ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine başvurdu.


Gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedaviye alınan hastaların hastanede serum takılarak müşahede altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Öte yandan, Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri polislerin eşliğinde, incelenmek üzere lokantadaki tavuk dönerden numune alındığı bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulspor, 7 futbolcu ile sözleşme yeniledi Önceki Haber

İstanbulspor, 7 futbolcu ile sözleşme ye...

Antalyada 8 farklı suçtan aranan firari yakalandı Sonraki Haber

Antalyada 8 farklı suçtan aranan firari...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar