27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlundan MHPye ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlundan MHPye ziyaret
Abone ol
Mhp Erzurum Il Başkanı Adem Yurdagül, Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nu Konuk Etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nu konuk etti.

MHP İl Başkanı Yurdagül, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tarıkdaroğlu’na teşekkür ederek, “Memleketimizin bir evladının kıymetli bir görevi ifa ediyor olması, bizim için de gurur vesilesi. Değerli Bakan Yardımcımızı biz de atandığı yeni görevinden dolayı kutluyoruz” dedi.

MHP Erzurum İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelerinin de iştirak ettiği ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, bir süre önce gerçekleştirilen kongreyle MHP Erzurum İl Başkanı seçilen Adem Yurdagül’ü tebrik etti. Cumhur İttifakı ortağı olan MHP’nin Türk siyasetine damgasını vurmuş bir hareket olduğunu kaydeden Tarıkdaroğlu, “Milletimizi ve ülkemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Çünkü Cumhur İttifakı milli bir ruhu ve dayanışmayı, milli hedefleri ve amaçları ifade ediyor” diye konuştu.

Yurdagül: “Gurur duyduk”

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ise, Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Yurdagül, “Şehrimizin yetiştirdiği, Erzurum’un kıymetli bir evladı olan Bakan Yardımcımız, memleketimiz adına bizim de elbette iftihar kaynağımız. Biz de bu anlamda kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Hemşerilerimizin üst düzey görevleri ifa ediyor olmalarından pek tabii ki gurur duyarız, övünürüz” ifadelerini kullandı.

“El ele gönül gönüle”

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Başkan Yurdagül ve MHP’li parti yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Tarıkdaroğlu, “Hepimiz milletimize hizmet yolunda üstlendiğimiz sorumlulukları yerine getirme gayretindeyiz. Cumhur İttifakı olarak siyaset anlayışımız, kuşkusuz aziz milletimizin menfaatlerine üzerine kurulu. Bu manada Milliyetçi Hareket Partisi ile el ele, gönül gönüle çıktığımız bu yolda aşkla ve şevkle yürümeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi Erzurum yapıldıÖnceki Haber

Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi Er...

Türkiyenin 100 Yıllık Afet Değerlendirme ÇalıştayıSonraki Haber

Türkiyenin 100 Yıllık Afet Değerlendirme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar