160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Yardımcısı Gürgen, Kırıkhanda çalışmaları inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Yardımcısı Gürgen, Kırıkhanda çalışmaları inceledi
Abone ol
çevre şehircilik Ve Iklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Depremin Vurduğu Hatay'ın Kırıkhan Ilçesinde Incelemelerde Bulundu.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, depremin vurduğu Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük hasarı alan Hatay’da yararların sarılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, hasarlı binaların yıkımlarının devam ettiği Kırıkhan’da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bakan yardımcısı Gürgen’e Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve birim müdürleri eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Gürgen, “Bir an önce Kırıkhan ilçemizi daha modelim bir şekilde meydana getireceğiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksoy: “Obezite boğazını tutamama hastalığı değildir”Önceki Haber

Aksoy: “Obezite boğazını tutamama hastal...

Burhaniyede emekli eğitimci, çiftçi olduSonraki Haber

Burhaniyede emekli eğitimci, çiftçi oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar