26 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Kurum'dan Bahçeli’ye Teşekkür: “Onur Duydum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kurum'dan Bahçeli’ye Teşekkür: “Onur Duydum”
Abone ol
Osmaniye’de deprem konutlarının yer aldığı bölgede yeni kurulan mahalleye “Murat Kurum Bey Mahallesi” adı verilecek. Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Osmaniyelilere teşekkür ederek onur duyduğunu ifade etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Osmaniye’de deprem konutlarının bulunduğu bölgede yeni kurulan mahalleye adının verilmesinden dolayı onur duyduğunu açıkladı.

Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 6 Şubat’ta yaşanan “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen deprem sonrası Osmaniye’de yürütülen çalışmalara değinerek, şu ifadeleri kullandı:

“6 Şubat Asrın Felaketinde yara alan Osmaniye’mizi ayağa kaldırmak, Osmaniyeli hemşerilerimizi yuvalarına kavuşturmak için çok çalıştık, çalışıyoruz.

Bu çabanın Osmaniyemiz tarafından takdir gördüğünü, önce fahri hemşehrilik şimdi de il merkezinde Murat Kurum Bey Mahallesi kurulma kararı alınmasından onur duydum.”

Kurum, ayrıca Cumhur İttifakı’nın ortağı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bu yöndeki öneri ve talimatlarından dolayı teşekkür etti.

“Cumhur İttifakımızın ortağı, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bu yöndeki öneri ve talimatları için şükranlarımı sunuyorum.

Bizleri bağrına basan tüm Osmaniyeli kardeşlerimize çok teşekkür ediyor, sevgilerimi iletiyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sultangazide otomobil ile motosiklet tramvay yolunda çarpıştı: 1 yaralı Önceki Haber

Sultangazide otomobil ile motosiklet tra...

Bilecikte tarihi keşif: Ünlü şairin babasının mezarı ortaya çıktı Sonraki Haber

Bilecikte tarihi keşif: Ünlü şairin baba...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar