160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Kurum ile görüşen Başkan Yılmaz müjdeyi verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kurum ile görüşen Başkan Yılmaz müjdeyi verdi
Abone ol
ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM’DAN HİBE DESTEĞİ SÖZÜ ALDIĞINI BELİRTTİ.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan hibe desteği sözü aldığını belirtti.


AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden Başkan Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Bekar Eren, İl Gençlik Kollları Başkanı Mustafa Alkaya ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Hatay’a yapılacak yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.


Başkan Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ”Bakanlığımız ve ilgili kurumları tarafından Antakya’mıza yapılacak yatırımlarla ilgili hibe sözü aldık. Antakya’mıza vermiş olduğu önem ve yatırımlarımıza verdiği desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza; katkılarından dolayı da Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Antakya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Silivride kış lastiği uygulaması Önceki Haber

Silivride kış lastiği uygulaması

Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarında yerini aldı Sonraki Haber

Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarınd...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar