160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bakan Koca: “Yoğun bakımda tedavi gören 6 aylık bebek ambulans helikopterle başka bir hastaneye nakledildi”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Koca: “Yoğun bakımda tedavi gören 6 aylık bebek ambulans helikopterle başka bir hastaneye nakledildi”
Abone ol
SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, “EDİRNE T. Ü. TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE KALP YETMEZLİĞİ SEBEBİYLE YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ GÖREN 6 AYLIK BİR BEBEK, AMBULANS HELİKOPTERLE ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE NAKLEDİLDİ” DEDİ.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Edirne T. Ü. Tıp Fakültesi Hastanesinde kalp yetmezliği sebebiyle yoğun bakımda tedavi gören 6 aylık bir bebek, ambulans helikopterle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi” dedi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Edirne T. Ü. Tıp Fakültesi Hastanesinde kalp yetmezliği sebebiyle yoğun bakımda tedavi gören 6 aylık bir bebek, ambulans helikopterle Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Geçmiş olsun bebek. Bu imkanlar senin için var” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MYPli Çayır: Muhsin Yazıcıoğlu dosyası kapatılmak istenmektedirÖnceki Haber

MYPli Çayır: Muhsin Yazıcıoğlu dosyası k...

Elon Musktan 182 milyar dolarlık kayıp ile Guinness Dünya rekoruSonraki Haber

Elon Musktan 182 milyar dolarlık kayıp i...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar