28 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bakan Gürlek, yorgun merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Emir Yuşanın ailesiyle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Gürlek, yorgun merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden Emir Yuşanın ailesiyle bir araya geldi
Abone ol
Adalet Bakanı Akın Gürlek, 5 Yıl önce, Yorgun Merminin Isabet Etmesi Sonucu 15 Yaşındayken Hayatını Kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın Annesi Asiye Atıcı Ve Babası Mustafa Atıcı Ile Bir Araya Geldi.

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 5 yıl önce yorgun merminin isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Emir Yuşa Atıcı’nın annesi Asiye Atıcı ve babası Mustafa Atıcı ile görüştü.

Bakan Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "5 yıl önce yorgun merminin isabet etmesi sonucu henüz 15 yaşındayken hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı’nın annesi Asiye Atıcı ve babası Mustafa Atıcı ile Trabzon programımız vesilesiyle bir araya geldik. Faili Meçhul Suçları Araştırma Daire Başkanlığımızca yeniden ele alınan dosyada, olayın bütün yönleriyle aydınlatılması ve sorumluluğu bulunan kişi ya da kişilerin belirlenmesi için tüm deliller titizlikle yeniden incelenmektedir. Hakikatin ortaya çıkması ve bu acıya sebep olanların adalet önünde hesap vermesi için süreci yakından takip edeceğiz. Emir Yuşa evladımıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 1 - Hradec Kralove: 0 (İlk yarı) Önceki Haber

UEFA Avrupa Ligi: Beşiktaş: 1 - Hradec K...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, tecavüze uğradığı iddia edilen 15 yaşındaki kız için davaya müdahil olacak Sonraki Haber

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, teca...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar