160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bahçesarayda iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçesarayda iki hasta ambulans helikopterle hastaneye sevk edildi
Abone ol
Van’ın Bahçesaray Ilçesinde Göğüs Ağrısı Olan 75 Yaşındaki Hasta Ile 22 Yaşındaki Hamile Kadın Için Ambulans Helikopter Havalandı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde göğüs ağrısı olan 75 yaşındaki hasta ile 22 yaşındaki hamile kadın, ambulans helikopterle Van’a sevk edildi.

Bahçesaray Devlet Hastanesine göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırılan 75 yaşındaki hasta ile doğum sancısı çeken 22 yaşındaki hamile kadının ileri tetkik ve tedavi için Van’a sevkine karar verildi. Karayoluyla sevkin sıkıntılı olmasından dolayı Van İl Sağlık Müdürlüğünden helikopter ambulans talep edildi. Kısa sürede hazırlanan ambulans helikopter, Bahçesaray ilçesine giderek 75 yaşındaki hasta ile gebe kadını Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine ulaştırdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda ambulans helikopter 64 yaşındaki hasta için havalandı Önceki Haber

Vanda ambulans helikopter 64 yaşındaki h...

Otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü Sonraki Haber

Otomobil tıra arkadan çarptı: 1 ölü

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar