160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bahçesarayda düşerek yaralanan şahıs helikopterle Vana sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçesarayda düşerek yaralanan şahıs helikopterle Vana sevk edildi
Abone ol
Van’ın Bahçesaray Ilçesinde Asfalt Zeminde Koşarken Düşerek Yaralanan 43 Yaşındaki Hasta, Ambulans Helikopterle Van’a Sevk Edildi.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde asfalt zeminde koşarken düşerek yaralanan 43 yaşındaki şahıs, ambulans helikopterle Van’a sevk edildi.

Bahçesaray ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Z.G. isimli vatandaş, asfalt zeminde koştuğu sırada düşerek yaralandı. Düşme sonucu kafasının arka bölgesinde şişlik olan ve sağ bacağı üzerine basmakta zorlanan şahıs, Bahçesaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada hastanın ileri tetkik ve tedavisi için helikopterle başka bir hastaneye sevkine karar verildi. Bahçesaray’dan alınan hasta, ambulans helikopterle Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serinlemek için suya giren 3 çocuktan biri kurtarıldı, biri öldü Önceki Haber

Serinlemek için suya giren 3 çocuktan bi...

Ağrıda Türkiyenin en büyük entegre hayvancılık tesisi kuruluyor Sonraki Haber

Ağrıda Türkiyenin en büyük entegre hayva...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar