160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Bahattin Şimşek 7. kez Kayserispor maçı yönetecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahattin Şimşek 7. kez Kayserispor maçı yönetecek
Abone ol
Süper Lig'in 18. Haftasında Oynanacak Konyaspor-kayserispor Maçına Atanan Bahattin şimşek, Ilk Kez Iki Takım Arasında Oynanan Bir Maçta Düdük çalacak.

Süper Lig’in 18. haftasında oynanacak Konyaspor-Kayserispor maçına atanan Bahattin Şimşek, ilk kez iki takım arasında oynanan bir maçta düdük çalacak.

Süper Lig’in 18. haftasında Konya’da oynanacak Konyaspor-Kayserispor maçına orta hakem olarak atanan Bahattin Şimşek, ev sahibi ekibin 6 maçına çıkarken, Kayserispor’un da 7 maçında düdük çaldı.

İlk kez iki takım arasında oynanacak bir maçı yönetecek olan Bahattin Şimşek, bu sezon iki takımın da birer kez iç saha maçında düdük çaldı. Konyaspor’un sahasında 2-1 yenildiği Çaykur Rizespor maçını yöneten Bahattin Şimşek, Kayserispor’un da 2-1 kazandığı Samsunspor maçının orta hakemi idi.

Kayserispor, hakem Bahattin Şimşek’in yönettiği 7 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı. Konyaspor ise Bahattin Şimşek’in yönettiği 6 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi elde etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Âşık Veyselin ‘Güzelliğin 10 para etmez dediği 10 para da koleksiyonda yeralıyorÖnceki Haber

Âşık Veyselin ‘Güzelliğin 10 para etmez...

4 anaokulunda afet eğitimiSonraki Haber

4 anaokulunda afet eğitimi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar