160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ayvalı Barajında hafta sonu yoğunluğu, balık tutarak stres atıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayvalı Barajında hafta sonu yoğunluğu, balık tutarak stres atıyorlar
Abone ol
ERZURUM MERKEZDEN GELDİĞİNİ SÖYLEYEN YAVUZ SÜRMELİ, “HAFTA SONUNU DEĞERLENDİRMEK İSTEDİK. BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ. BİRKAÇ TANE TUTABİLDİK” DEDİ.

Erzurum’un Oltu ilçesindeki Ayvalı Barajı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor. Çok sayıda kişi balık tutup stres atıyor.


Erzurum’un birçok ilçesinden, çevre il ve ilçelerinden vatandaşlar Oltu Ayvalı Barajı’na balık tutmaya geliyor. Hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar Ayvalı Barajı’nda oltaları göle atıp semaver çay keyfi ile balık tutuyorlar.


Erzurum merkezden geldiğini söyleyen Yavuz Sürmeli, “Hafta sonunu değerlendirmek istedik. Balık tutmaya çalışıyoruz. Birkaç tane tutabildik” dedi.


Oltası ile ilk balığını yakalayan Yener Yeşilyurt ise, “Arkadaşlarla balığa geldik. Şansım döndü ilk balığımı tuttum, diğer arkadaşlara rastgele” diye konuştu.


Olta balıkçılığı yapan Sadullah Taş da, “Hafta sonları Ayvalı Barajı’na balık tutmaya geliyoruz. Burada somon ve alabalık çıkıyor. Bugün de fena değil birkaç tane balık yakaladık. Bundan sonraki saatlerde yakalamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada Titanic Cup Turnuvası başlıyor Önceki Haber

Antalyada Titanic Cup Turnuvası başlıyor

Gazeteci Hikmet Genç: “Recep Tayyip Erdoğan insanlara genetik kodlarını hatırlatıyor” Sonraki Haber

Gazeteci Hikmet Genç: “Recep Tayyip Erdo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar