160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Avustralya, Rusyada altın ithalatını yasaklayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avustralya, Rusyada altın ithalatını yasaklayacak
Abone ol
Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, ülkesinin Rusya’dan altın ithalatını yasaklayacağını açıkladı.

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, ülkesinin Rusya’dan altın ithalatını yasaklayacağını açıkladı.

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan Albanese, Avustralya’nın Ukrayna’ya 34 ek zırhlı araç, 14 zırhlı askeri araç, 20 Bushmaster yardımında bulunacağını ve Rusya’dan altın ithalatını yasaklayacaklarını açıkladı.

Avustralya’nın 16 Rus bakan ve oligarka daha yaptırım ve seyahat yasağı uygulayacağını söyleyen Albanese, Avustralya tarafından yaptırım uygulanan toplam Rus sayısının 843’e çıkarılacağını bildirdi.

ABD’de Rusya’dan altın ithalatını yasakladığını duyurmuştu

ABD Hazine Bakanlığı, geçtiğimiz Pazartesi günü Rusya’dan ABD’ye altın ithalatına yasak getirildiğini ve Rus savunma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 kişi ve kuruma yaptırım uygulandığını duyurmuştu.

 

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otogara yolcu almaya giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı Önceki Haber

Otogara yolcu almaya giden şehirlerarası...

Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan oldu Sonraki Haber

Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Bal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar