160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

ASATdan Serik Yukarıkocayatak Mahallesine yeni içme suyu hattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASATdan Serik Yukarıkocayatak Mahallesine yeni içme suyu hattı
Abone ol
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik Ilçesi Yukarıkocayatak Mahallesi’nde 14 Bin Metrelik Yeni Içme Suyu Imalatı Yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik ilçesi Yukarıkocayatak Mahallesi’nde 14 bin metrelik yeni içme suyu imalatı yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Serik’in 66 mahallesinde içme suyunun vatandaşlara sorunsuz ve rahat bir şekilde ulaşması için alt yapıda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Serik’te eskiyen ve sürekli arızalara yol açan ana boru hatları belirlenen program dahilinde yenileniyor.

14 bin metrekare yeni hat

Arızalar ve basınç düşüklüğü nedeniyle sorun yaşanan Yukarıkocayatak Mahallesi’nde eskiyen içme suyu boru hattı yenilendi. Artan şikayetleri ve mahalle sakinlerinin mağduriyetini gidermek için ASAT ekipleri kolları sıvadı ve soruna kökten çözüm getirdi. Kullanım ömrünü tamamlamış yaklaşık 14 bin metre mevcut içme suyu hattı komple yenilendi. Çalışma sorunsuz olarak tamamlanırken alınan ilave tedbirler sayesinde vatandaşları mağdur edecek herhangi bir su kesintisi de yaşanmadı.

Kesintisiz ve sağlıklı içme suyu

ASAT ekipleri çalışmalarında dünya standartlarında 110’luk ve 160’lık polietilen boru kullandı. Hattın zaman içinde yıpranan ve arızalara neden olan kısmında yapılan değişiklik sayesinde önemli ölçüde su kaybı önlenirken olası arızaların engellenmesi ile emek ve zaman israfının da önüne geçilmiş oldu. Yapılan çalışma ile birlikte Yukarıkocayatak Mahallesi yaz-kış kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da küle dönen ormanlarda 5,5 milyon fidan toprakla buluştuÖnceki Haber

Antalya’da küle dönen ormanlarda 5,5 mil...

Samsun yıllık 10 milyon fidan üretimi ile geleceğe nefes oluyorSonraki Haber

Samsun yıllık 10 milyon fidan üretimi il...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar