160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Artvinde kış uykusundan uyanan ayılar yayla evlerini talan etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artvinde kış uykusundan uyanan ayılar yayla evlerini talan etti
Abone ol
Artvin’de Kış Uykusundan Uyana Ayılar Yayla Evlerine Dadandı. Yiyecek Aramak Için Yayla Evlerine Giren Ayılar, Kapılar Kırdı, Arı Kocanları Ve Eşyalara Zarar Verdi.

Artvin’de kış uykusundan uyana ayılar yayla evlerine dadandı. Yiyecek aramak için yayla evlerine giren ayılar, kapılar kırdı, arı kovanları ve eşyalara zarar verdi.

Artvin’in Yusufeli ilçesi Mutlugün köyü Başkeret Yaylasında kış uykusundan uyanan ve yiyecek arayan ayılar yayla evlerine girdi. Girdikleri evlere büyük zarar veren ayılar, kapıları kırdı eşyaları darmaduman etti. Aynı zamanda arı kovanlarını parçaladı.

Havaların ısınmasıyla Başkeret Yaylasına çıkan Murat Gündüz, gördüğü manzarayla hayrete düştü. Yayla evleri ve ambarların, kapılarının kırılmış, arı kovanlarının da parçalanmış olduğunu gören Gündüz, ayı izlerini fark edince telefonlar evlerin sahiplerine bilgi verdi. Kendisine ait ambarda ayının hışmına uğrarken, içinde bulunan meyve kurularını yiyen ayı Seyfettin Uluçay’a ait 7 arı kovanına da zarar verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyada denizciliğin geliştirilmesi adına çalışmalarını sürdürülüyorÖnceki Haber

Antalyada denizciliğin geliştirilmesi ad...

Burdurda çocuk parkı malzemeleri fabrikasında yangın çıktıSonraki Haber

Burdurda çocuk parkı malzemeleri fabrika...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar