160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Artık köprü altında su birikmeyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Artık köprü altında su birikmeyecek
Abone ol
ARTIK KÖPRÜ ALTINDA SU BİRİKMEYECEK

Hisarcık ve Simav ilçeleri arasında devlet yolu üzerindeki köprünün altında biriken suların ulaşımı engellemesi üzerine Hisarcık Belediyesinin köprünün altındaki suyun tahliyesi için başlattığı boru döşeme çalışmasını tamamladığı bildirildi.


82. Yıl Mahallesi Kır Alanı mevkiindeki köprünün altında kalan yolun özellikle yaz aylarında sık sık sulama ve yağmur suyuyla göl haline gelmesi sonucu arazi sahiplerinin köprünün altından araçla veya yaya olarak geçmesi zorlaşıyordu.


Arazi yolundaki köprünün altında biriken suların tahliyesi için çalışma başlatan Belediye Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yaklaşık 100 metre koruge boru döşemesi gerçekleştirildi.


Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, köprü altına biriken suların döşenen boruyla tahliyesinin sağlandığını, bundan böyle çiftçilerin arazilerine daha rahat ulaşabileceklerini belirtti.(MA-EFE)

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Komutanlardan gazetecilere ziyaretÖnceki Haber

Komutanlardan gazetecilere ziyaret

Tır, otomobile arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralıSonraki Haber

Tır, otomobile arkadan çarptı: 1 ölü, 1...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar