16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.2037
EURO35.0957
ALTIN2468.5

Arnavutköyde ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arnavutköyde ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi
Abone ol
ARNAVUTKÖY’DE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE TRAFİK VE İLKYARDIM HAFTASI NEDENİYLE UYGULAMALI TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ VERİLDİ. ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TRAFİK UYGULAMA MERKEZİNE GETİRİLEN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİS EKİPLERİ İLE BİRLİKTE TEORİK EĞİTİM ALDI.

Arnavutköy’de ilkokul öğrencilerine Trafik ve İlkyardım Haftası nedeniyle uygulamalı trafik bilinci eğitimi verildi. Arnavutköy Belediyesi’nin Trafik Uygulama Merkezine getirilen ilkokul öğrencileri İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Ekipleri ile birlikte teorik eğitim aldı.


Trafik ve İlkyardım Haftası nedeniyle, Arnavutköy’de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği işbirliği ile düzenlenen organizasyon ile ilkokul öğrencilerine trafik bilinci eğitimi verildi. Arnavutköy Belediyesi’ne ait trafik uygulama merkezine getirilen öğrenciler burada hem trafik levhalarını öğrenirken hem de sürücülerin karşılaşabileceği durumları anlayabilmeleri açısından minyatür alanda araç sürdü. Eğitimin ardından öğrencilere polis ekipleri tarafından hediyeler verildi.



“Araç sürücülerinin daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz”


Uygulamaya katılan 3. sınıf öğrencileri Mehmet Ali Bulut ve Ali Poyraz Taşdelen, “Biz burada trafik levhalarının anlamlarını öğrendik burası gerçekten bilgilendirici bir yer trafikte neler yapmamız gerektiğini tam anlamıyla öğrendik diyebiliriz. Araç sürücüleri telefonlara çok bakıyorlar ve alkollü araç kullanıyorlar dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz” ifadelerini kullandılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Dinçer: “Yeni bulvarı 2023 içerisinde ulaşıma açacağızÖnceki Haber

Başkan Dinçer: “Yeni bulvarı 2023 içeris...

500-600 metre kan izleri ortaya çıktı: Sokakta cesedi bulunduSonraki Haber

500-600 metre kan izleri ortaya çıktı: S...

Yorum Yazın

Resmi İlanlar

tümü
Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar