160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arin Gölü renkli misafirlerini ağırlıyor
Abone ol
Arin Gölü, Renkli Misafirleri Allı Turnaları (flamingo) Ağırlıyor.

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan ve kuş cenneti olarak bilinen Arin Gölü, renkli misafirleri allı turnaları (flamingo) ağırlıyor.

Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan ve Van Gölü’nün kuzey kıyısında yer alan Arin Gölü, su seviyesinin düşmesine rağmen misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kuş cenneti olarak bilinen ve yaklaşık 200 tür kuş çeşidine ev sahipliği yapan Arin Gölü, misafir ettiği flamingolarla vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

Ünal Emen isimli vatandaş, Arin Gölü’nün bir kuş cenneti olduğunu belirterek, “Arin Gölü allı turnalar başta olmak üzere birçok kuş türünü misafir ediyor. Arin Gölü’nün suyu çekilse de bu kuş türü yılın en az 4 ayını burada geçiriyorlar. İnsanlarımız da buraya onları seyretmek ve fotoğraf çektirmek geliyorlar” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karsta uyuşturucu tacirleri çökertildi Önceki Haber

Karsta uyuşturucu tacirleri çökertildi

Haberlerin izleyiciler üzerindeki etkileri araştırıldı Sonraki Haber

Haberlerin izleyiciler üzerindeki etkile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar