160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ardahan eksi 18,6 derece ile buz tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ardahan eksi 18,6 derece ile buz tuttu
Abone ol
Doğu Anadolu'da Soğuk Hava Etkili Olmaya Devam Ediyor. Gece En Düşük Hava Sıcaklığı Sıfırın Altında 23 Derece Ile Ardahan Göle'de ölçüldü.

Doğu Anadolu’da soğuk hava etkili olmaya devam ediyor. Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 derece ile Ardahan Göle’de ölçüldü.

Ardahan’da etkili olan soğuk nedeniyle, ağaçlar kırağı ile kaplandı. Ardahan’da etkili olan dondurucu soğuk hayatı durma noktasına getirdi. Bölgede gece sıfırın altında 23 derece ile Ardahan’ın Göle ilçesi en soğuk bölge oldu.

Hakan Şengül adlı vatandaş, "Ardahan’da halen havalar çok soğuk. Bugün 25 Şubat ve her yer donmuş durumda. Allah yardımcımız olsun" dedi.

Termometreler Ardahan’da eksi 18,6, Çıldır’da 13,7, Posof’ta 9,1, Damal’da 17,6 ve Hanak’ta eksi 18,2 dereceyi gösterdi. Sibirya soğuklarının bundan sonra da devam edeceğini belirten uzmanlar, bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi beklendiğini açıkladı. Uzmanlar, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin, vatandaşların ve özellikle sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini vurguladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batmanda Mereto ve Sultan Dağı kış turizminin merkezi olma yolundaÖnceki Haber

Batmanda Mereto ve Sultan Dağı kış turiz...

Büyükçekmecede drift yaptığı görüntüleri sosyal medyadan paylaşan sürücü yakalandıSonraki Haber

Büyükçekmecede drift yaptığı görüntüleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar