160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti, önündeki 3 otomobile çarparak durabildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti, önündeki 3 otomobile çarparak durabildi
Abone ol
Bursa'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü, önündeki 3 Otomobile çarptı. Yaşanan Kazada Yaralanan Olmazken, Trafik Bir Süre Tek şeritten Ilerledi.

Bursa’da direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, önündeki 3 otomobile çarptı. Yaşanan kazada yaralanan olmazken, trafik bir süre tek şeritten ilerledi.

Kaza, 01.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi İzmir Yolu Caddesi Paşaçiftliği mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nureddin Erçin B. idaresindeki 16 BIE 211 plakalı otomobil, sürücüsünün idaresinden çıkarak önünde seyreden 16 BLM 508 plakalı otomobile, daha sonra ise sırasıyla 16 APS 722 ve 16 AVT 353 plakalı otomobile çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşanan kazada şans eseri kimse yara almazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

Kaza sebebiyle tek şeritten akan trafik, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahvehaneye silahlı saldırı: Yaya olarak geldiler, ateş edip koşarak kaçtılar Önceki Haber

Kahvehaneye silahlı saldırı: Yaya olarak...

Seyir halinde bir anda alev alan araç kullanılamaz hale geldi Sonraki Haber

Seyir halinde bir anda alev alan araç ku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar