29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Antalyalılar fırtınanın ardından sahile akın etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyalılar fırtınanın ardından sahile akın etti
Abone ol
DÜN DEV DALGA VE FIRTINAYA TESLİM OLAN ANTALYA’NIN DÜNYACA ÜNLÜ KONYAALTI SAHİLİ, GÜNEŞİN KENDİNİ GÖSTERMESİYLE BUGÜN ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI. DALGALAR NEDENİYLE KUMLARIN TAŞINDIĞI ALANLAR İSE ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİNCE TEMİZLENDİ.

Dün dev dalga ve fırtınaya teslim olan Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, güneşin kendini göstermesiyle bugün ziyaretçi akınına uğradı. Dalgalar nedeniyle kumların taşındığı alanlar ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizlendi.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünün dün için ’turuncu kod’ uyarısı verdiği Antalya’da etkili olan sağanak yağış ve fırtınanın ardından, bugün güneşli hava kendisini gösterdi. Hava sıcaklığının 17 dereceyi bulduğu şehirde, dün dev dalgaların altında kalan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili ise ziyaretçi akınına uğradı. Dün sadece maceraseverlerin geldiği sahil, bugün büyük küçük herkesin uğrak yeri oldu. Dev dalgaların yerini ise bugün berrak bir deniz ve alçak dalgalar aldı. Sahil bandı yürüyüş yapan ve fotoğraf çekenlerle doldu taştı. Çocukların ise dalgalar arasında köpekle top oynadığı görüldü. Amatör balıkçılar da kayalar üzerinden denize olta attı.


Dalga ve fırtınanın zarar verdiği sahil bandındaki işletme, park ve donatıların bakım ve temizlik çalışması Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yapıldı. Mini iş makineleriyle toplanan kumlar tekrar denize döküldü. Kumla kaplı alanlar ise tazyikli suyla temizlendi. Çalışmalar çerçevesinde sahil yolunun bir bölümü araç trafiğine kapatıldığı görüldü.


Sahilde kitap okuyan Vusal Arifov, "Dün fırtına vardı, evdeydik. Bugün güzel havayı görünce kitabımı alıp buraya geldim. Muhteşem bir hava var. Her yer çok kalabalık, herkes denizi ve manzarayı izlemeye gelmiş. Dünle bugün arasında çok fark var" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da fırtına ve yağışın izleri siliniyorÖnceki Haber

Antalya’da fırtına ve yağışın izleri sil...

Türkiyeye yasa dışı yollarla giren Afganistan uyruklu 139 kaçak göçmen sınır dışı edildiSonraki Haber

Türkiyeye yasa dışı yollarla giren Afgan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar