30 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalya'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya'da Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
Abone ol
Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Aşağıkaraman Mahallesi'nde çıkan orman yangını, itfaiye ve orman ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine bağlı Aşağıkaraman Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan gerçekleştirdiği yoğun müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın, saat 10.30 sıralarında Kapuz Kanyonu yakınındaki ormanlık alanda meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

Yükselen dumanları gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme ekipleri ve arazözler sevk edildi.

Karadan yürütülen müdahaleye 1 yangın söndürme helikopteri de havadan destek verdi.

Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, bölgede yeniden alevlenme riskine karşı söndürme ve soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ilgili ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
12. Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turnuvası başladı Önceki Haber

12. Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turn...

Splinter ustalar kapıştı, o anlar kamerada Sonraki Haber

Splinter ustalar kapıştı, o anlar kamera...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar