160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Antalya’da kanaat önderleri platformu ve belediye çalışanları iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’da kanaat önderleri platformu ve belediye çalışanları iftarda buluştu
Abone ol
Antalya Kanaat Önderleri Platformu ile Büyükşehir Belediyesi ortak iftar programı düzenledi.

Antalya Kanaat Önderleri Platformu ile Büyükşehir Belediyesi ortak iftar programı düzenledi.

Konyaaltı ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen programda, platformun üyeleri, belediye çalışanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, koronavirüs salgınının herkese üzücü günler yaşattığını dile getirdi.

Kendisinin de koronavirüs nedeniyle 108 gün yoğun bakımdan gelerek, dimdik ayakta olduğunu vurgulayan Böcek, 28 yıllık siyasi hayatında kanaat önderleriyle birlikte yürüdüklerini söyledi.

Antalya Kanaat Önderleri Platformu Kurucu Başkanı İbrahim Bodur da platformun 10 ay önce çalışmalara başladığını, hiçbir siyasi parti gözetmeden ülke adına oluşumu başlattıklarını vurguladı.

Bodur, ülkeye ve kente hizmet etmek, atanmış ve seçilmişleri doğru yönlendirmek amacıyla platformu kurduklarını belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fuat Oktay Hatayda vatandaşlarla buluştu Önceki Haber

Fuat Oktay Hatayda vatandaşlarla buluştu

Alkollü genç, para yüzünden tartıştığı babasının başına mermer ile vurarak öldürdü Sonraki Haber

Alkollü genç, para yüzünden tartıştığı b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar