160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalyada işyerine kumar baskını

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalyada işyerine kumar baskını
Abone ol
ANTALYA’DA RUHSATSIZ OLARAK ÇALIŞAN BİR İŞ YERİNDE ‘KUMAR’ OYNATILDIĞI BİLGİSİ ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN POLİS EKİPLERİ BAHSE KONU ADRESE OPERASYON DÜZENLENDİ. OPERASYONDA, 46 ADET POKER PULU, 52 ADET İSKAMBİL KAĞIDI, 10 BİN 800 TL VE 50 EURO PARA ELE GEÇİRİLDİ.

Antalya’da ‘kumar’ oynatılan işyerine düzenlenen operasyonda 46 adet poker pulu, 52 adet iskambil kağıdı, 10 bin 800 TL ve 50 euro para ele geçirildi.


Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri, dün ruhsatsız olarak çalışan bir iş yerinde ‘kumar’ oynatıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda iş yerinde özel olarak dizayn edilmiş poker masası üzerinde kumar oynayan şahısların olduğu tespit edildi. Suç eşyası ve delili olma niteliği taşıyan 46 adet poker pulu, 52 adet iskambil kağıdı, 10 bin 800 TL ve 50 euro paraya el konuldu. İşletme sahibine ‘kumar oynatılması için yer ve imkan sağlama’ suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan şahıslara 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesine muhalefet suçundan idari para cezası uygulandı. İş yerinin mühürlenmesi için gerekli işlemler yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Safranboluda işletme personeline ilk yardım eğitimi verildiÖnceki Haber

Safranboluda işletme personeline ilk yar...

Yeni Zelanda Büyükelçisi Coulson-Sinclair, Cumhurbaşkanı Erdoğana güven mektubu sunduSonraki Haber

Yeni Zelanda Büyükelçisi Coulson-Sinclai...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar