160x600
17 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Antalya'da Gazeteci-Yazar Nuri Erkal’a Son Veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya'da Gazeteci-Yazar Nuri Erkal’a Son Veda
Abone ol
Antalya basınının usta ismi gazeteci-yazar Nuri Erkal, 82 yaşında hayatını kaybetti. Erkal, Muratpaşa Camii’nden uğurlanarak Kurşunlu Mezarlığı’na defnedildi.

Antalya basın dünyasının saygın isimlerinden gazeteci-yazar Nuri Erkal, 82 yaşında hayatını kaybetti.

Emekli TRT prodüktörü, köşe yazarı ve edebi çalışmalarıyla tanınan Erkal’ın vefatı, medya camiasında büyük üzüntü yarattı.

Erkal için Muratpaşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakın dostları, gazeteci meslektaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erkal, Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Antalya basını, 2025 yılı içerisinde art arda yaşanan vefatlarla sarsılırken; Kubilay Eldemirci, Cengiz Savaşeri, Zeki Özer ve Celal Vecel’in ardından Nuri Erkal’ın kaybı, camiaya bir kez daha derin bir hüzün yaşattı.

TRT’de uzun yıllar prodüktörlük yapan Nuri Erkal, aynı zamanda çeşitli yerel ve ulusal yayın organlarında köşe yazarlığı yaptı; kaleme aldığı edebi eserlerle okuyucularının gönlünde özel bir yer edindi.

Antalya basını, hem mesleki birikimi hem de kültürel katkılarıyla iz bırakan usta kalemi sonsuzluğa uğurladı.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vezirköprüde çocuklar şenlikte buluştuÖnceki Haber

Vezirköprüde çocuklar şenlikte buluştu

Bursadaki çatı katı yangınında 1 kişi hayatını kaybettiSonraki Haber

Bursadaki çatı katı yangınında 1 kişi ha...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar