03 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

ANKESOB 45. Olağan Genel Kurulu Sonrası Yeni Dönem Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ANKESOB 45. Olağan Genel Kurulu Sonrası Yeni Dönem Başladı
Abone ol
ANKESOB 45. Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden başkan seçilen Hüseyin Ar, yeni dönemin yol haritasını açıkladı. Esnaf ve sanatkârların sorunları, çözüm önerileri ve yeni dönem hedefleri yapılan ilk toplantıda ele alındı.

Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) 45. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin güçlü desteğiyle yeniden başkanlığa seçilen Hüseyin Ar, mazbatasını almasının ardından Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları ile ilk müşterek toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni döneme birlik, beraberlik, uyum ve kararlılık mesajlarıyla giriş yapılan toplantıda, teşkilatın yol haritası kapsamlı şekilde ele alındı.

Toplantıda; esnaf ve sanatkârların mevcut sorunları, çözüm önerileri, birim ve odalar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ile hizmet süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi konularında değerlendirmeler yapıldı.

ANKESOB’un kurumsal yapısını güçlendirmeye yönelik hedeflerin görüşüldüğü toplantıda, Başkanlık Divanı da belirlendi.

Buna göre Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ile Ankara Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ başkan vekilleri oldu.

Toplantıda konuşan ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, kendilerine duyulan güvene layık olmak için ortak akıl ve istişare kültürüyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ar, esnaf ve sanatkârların her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak yeni dönemde hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Mesleki dayanışmanın güçlendirilmesi, eğitim faaliyetlerine ağırlık verilmesi, genç ve kadın girişimcilerin desteklenmesi ile ahilik kültürünün yaşatılmasının öncelikli konular arasında yer aldığını ifade eden Ar, ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını dile getirdi.

Yeni dönemin Ankara esnafı ve sanatkârları için hayırlı ve verimli olmasını temenni eden Ar, “Birlik ve beraberlik içinde ANKESOB’u daha güçlü yarınlara taşıyacağız” mesajını verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minikler anneler için hem çaldı hem söyledi Önceki Haber

Minikler anneler için hem çaldı hem söyl...

İletişim Başkanı Duran: Artık teknoloji şirketleri bizi kontrol eden bir konuma geliyorlar Sonraki Haber

İletişim Başkanı Duran: Artık teknoloji...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar