20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ankara’nın Değerleri Muğla’da Yaşatılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara’nın Değerleri Muğla’da Yaşatılacak
Abone ol
Ankara Kulübü Derneği Muğla Şubesi yönetimi, Genel Merkez Ankara Konağı’nda ağırlandı. Ziyarette kültürel miras, Seymen ve Bacıeren geleneği ile birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.

Ankara Kulübü Derneği, yeni kurulan Muğla Şubesi yönetimini Genel Merkez Ankara Konağı’nda ağırladı.

Ziyarette dernek çalışmaları, kültürel mirasın korunması ve teşkilat yapısının güçlendirilmesi konularında değerlendirmeler yapıldı.

Muğla Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüzen, Başkan Yardımcısı Neslihan Tahtalı, Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Uluçay ve Şube Üyesi İbrahim Tekin’den oluşan heyete; Genel Merkez Seymeni Hayrettin Alparslan ve Bacıeren Neşe Sönmez eşlik etti.

Görüşmeler samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada; derneğin misyonu, Seymen ve Bacıeren geleneği ile Ankara’nın kültürel değerlerinin yaşatılması ele alındı.

Katılımcılar, birlik ve dayanışmanın güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret kapsamında Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, Muğla Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüzen’e Seymen plaketi ile birlikte dernek flaması ve Türk Bayrağı takdim etti.

Bu anlamlı takdimle birlikte teşkilat yapısının güçlendirilmesi ve ortak kültürel değerlerin yaşatılmasına yönelik kararlılık vurgulandı.

Genel Başkan Dr. Metin Özaslan, Muğla Şubesi yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara Kulübü’nün kültürel sorumluluğuna dikkat çekti.

Özaslan, yeni yönetimin Muğla’da derneği en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

Muğla Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüzen ise Ankara Kulübü’nün köklü yapısının kendileri için büyük bir onur ve sorumluluk olduğunu belirtti.

Demirdüzen, Muğla’da Seymen ve Bacıeren geleneğini yaşatmak için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi.

Program, Seymen ve Bacıeren gösterileriyle devam etti. Heyet daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda iki mevsim bir arada Önceki Haber

Ağrıda iki mevsim bir arada

Gümüşhanede fenalaşan yolcu hastaneye dolmuşla yetiştirildi Sonraki Haber

Gümüşhanede fenalaşan yolcu hastaneye do...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar