160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Altay, İsviçreli yatırımcılarla görüşecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Altay, İsviçreli yatırımcılarla görüşecek
Abone ol
Altay, Zürih Merkezli Uluslararası Alanda Faaliyet Gösteren Bir Yatırımcı Grubuyla şirketleşme Görüşmeleri Gerçekleştirecek.

Altay, Zürih merkezli uluslararası alanda faaliyet gösteren bir yatırımcı grubuyla şirketleşme görüşmeleri gerçekleştirecek.

TFF 2. Lig ekiplerinden Altay’da şirketleşme kararı sonrası kulübe talip olan yatırımcı gruplarıyla görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İlk olarak Türk-Fransız yatırımcıların olduğu bir şirketle temasa geçen İzmir ekibi, yapılan görüşmeler neticesinde olumlu sonuç alamayınca bu görüşmeyi sonlandırma kararı almıştı. Mali açıdan zor günler geçiren ve borç batağında olan Altay’a şimdi de İsviçre’den talip çıktı. Zürih merkezli olan ve uluslararası alanda faaliyet gösteren bir yatırım fonunun siyah-beyazlı ekiple bağlantı kurduğu ifade edildi. Daha sonra tarafların iletişime geçmesinden sonra görüşmeler olumlu ilerleyince kulüp yönetimi ve şirketleşme komisyonunun yatırımcı grupla bir araya geleceği kaydedildi. Finans, metal emtia ticareti, ithalat-ihracat, inşaat sektörü ve yatırım danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren yatırım fonu ile gerçekleşecek görüşmeden sonra siyah-beyazlı kulüpten yaşanan duruma dair açıklama yapılması bekleniyor.

Öte yandan Altay’da kulüp personeli ve birçok oyuncunun buradan çıkacak sonuca göre hareket edeceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeşil altında yüksek rekolte, düşük fiyatÖnceki Haber

Yeşil altında yüksek rekolte, düşük fiya...

Antalya Büyükşehir vektörle mücadele çalışmalarını sürdürüyorSonraki Haber

Antalya Büyükşehir vektörle mücadele çal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar