160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Aliağada ilk iftar için hazırlıklar tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliağada ilk iftar için hazırlıklar tamamlandı
Abone ol
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 1 Ay Boyunca Iftar Yemeğinin Verileceği Salonda Incelemelerde Bulundu.

Aliağa Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayının toplu iftar geleneğini Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ın toplu iftar geleneğini yaşatmak amacı ile Ramazan ayı boyunca vatandaşlara her gün sıcak yemek hizmeti verecek. İftar yemekleri, vatandaşların birlik ve beraberlik duygularını güçlendirecek, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir ortamda gerçekleştirilecek.

Aliağa Belediyesi, Aliağalıları Yeni Mahalle Düğün Salonu’nda bir araya getirecek olan iftar sofralarını özenli bir şekilde hazırladı. 1 ay boyunca iftar yemeğinin verileceği salonda incelemelerde bulunan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Yeni Mahalle Düğün Salonu’muzda Ramazan boyunca gerçekleştireceğimiz iftar programımız için hazırlıklarımızı tamamladık. Ramazanımız mübarek, oruçlarımız kabul olsun" ifadelerini kullanarak tüm Aliağalıların Ramazan ayını tebrik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfada öğretmenlere proje yazma eğitimi verildiÖnceki Haber

Şanlıurfada öğretmenlere proje yazma eği...

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı, 2025 yılı adli kolluk değerlendirme toplantısı düzenlediSonraki Haber

Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı, 2025 yılı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar