30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.3861
EURO34.7687
ALTIN2410.4

Ali Rıza Karadağ, mezarı başında anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Rıza Karadağ, mezarı başında anıldı
Abone ol
Osmaniye Gazetesi’nin Kurucusu Ali Rıza Karadağ, ölümünün 27. Yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Osmaniye Gazetesi’nin Kurucusu Ali Rıza Karadağ, ölümünün 27. Yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Başkanı İsrafil Avcı ve üyeleri merhum Karadağ’ı mezarı başında ziyaret ederek dualarla yad ettiler.

Osmaniye Asri Mezarlık’taki mezarı başında anılan Ali Rıza Karadağ için İsmail Gümüş Hoca tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar yapıldı.

Program sonunda konuşan OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Bugün bilindiği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ölüm yıldönümü. Dolayısıyla Ata’mızı ve tüm şehitlerimizi de bu vesileyle yad ediyoruz. Ali Rıza Karadağ büyüğümüz, bu mesleğin Osmaniye’deki önemli isimlerinden ve şahsiyetlerindendir. Kendisi sadece basın camiasında değil, Osmaniye için de birçok hizmetlerde bulunmuştur. Dolayısıyla kendisini dualarla ve şükranlarımızla yad ediyoruz. Allah günahlarını affetsin ve mekanını Cennet eylesin inşallah. Oğlu ve meslektaşımız İsmail Karadağ’ı da her sene babası için yaptığı programlardan dolayı kutluyorum” dedi.

Bu sene Osmaniye basının önemli ismi ve basının duayeni Gökhan Erkmen’i kaybetmenin üzüntüsünü de yaşadıklarını hatırlatan OGC Başkanı Avcı, “Bu vesileyle Gökhan Erkmen başkanımızı da yad ediyor ve Allah’tan mekanını Cennet eylemesi için dua ediyoruz. Biz OGC olarak ahirete göç etmiş olan basın mensubu meslektaşlarımız için Belediye’den istekte bulunduk. İnşallah bu isimlerin Osmaniye’de cadde ve sokak isimlerinde yaşaması için çalışma başlattık. Bir kez daha hepsine Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun inşallah” diye konuştu.

Programa katılan OGC Başkanı İsrafil Avcı ve üyeleri ile diğer katılımcılara teşekkür eden Merhum Ali Rıza Karadağ’ın oğlu ve Osmaniye Gazetesi’nin bugünkü Sahibi İsmail Karadağ da babasının 27. Ölüm yıldönümünü yad etmenin huzuru içerisinde olduğunu ve önümüzdeki yıllarda da Allah izin verirse bu programları düzenlemeye devam edeceğini bildirdi.

Asri Mezarlık’taki programa basın mensuplarının yanı sıra Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk de katıldı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar