160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alhanlı Caddesi Yenileniyor: Asfalt, Kaldırım ve Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alhanlı Caddesi Yenileniyor: Asfalt, Kaldırım ve Ağaçlandırma Çalışmaları Devam Ediyor
Abone ol
Osmaniye Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Alhanlı Caddesi’nde asfalt, kaldırım ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Şehir içi ulaşımı rahatlatacak bu proje, kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak.

Osmaniye Belediyesi, şehir içi ulaşım ağlarını modernize etmek amacıyla asfalt yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki Alhanlı Caddesi’nde yoğun bir çalışma temposu yürütülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında caddede zemin iyileştirme, kaldırım imalatı ve ağaçlandırma faaliyetleri eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.

Bölge halkının ulaşım konforunu artırmayı hedefleyen proje, Osmaniye'nin çehresini değiştirmeyi amaçlıyor.

Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yürütülen çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, Osmaniye’nin her noktasında ulaşımı kolaylaştıracak projelere imza attıklarını belirtti. Başkan Çenet, şu ifadeleri kullandı:

“Osmaniyemizin yollarını hemşerilerimize yakışır güzellikte yapa yapa gidiyoruz.

Bizim Osmaniye’ye sözümüz var. Durmayacağız, çalışacağız, üreteceğiz. Ekiplerimiz Alhanlı Caddesi’nde yoğun bir şekilde çalışıyor.

Bu cadde, şehir trafiğinin önemli bir yükünü taşıyor. Modern kaldırımları, ağaçlandırması ve Karatepe kilimi gibi sereceğimiz sıcak asfaltıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak.

Osmaniye’mize her hizmetin en kalitelisi yakışır. Biz de bunun için gece gündüz gayret gösteriyoruz.

Alhanlı Caddemizi en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunacağız.”

Alhanlı Caddesi’ndeki çalışmaların kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılması planlanıyor.

Belediye yetkilileri, şehrin diğer bölgelerinde de benzer düzenlemelerin sürdüğünü ve Osmaniye’de ulaşımın her geçen gün daha modern bir yapıya kavuştuğunu belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ESKİnin altyapı çalışmasında göçük: 2 yaralı Önceki Haber

ESKİnin altyapı çalışmasında göçük: 2 ya...

Dünyanın en karanlık noktalarından Topuklu Yaylası 5. kez gökyüzü tutkunlarını ağırlayacak Sonraki Haber

Dünyanın en karanlık noktalarından Topuk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar