05 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alanya’nın Turistik İskele Bölgesi Gece Temizlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya’nın Turistik İskele Bölgesi Gece Temizlendi
Abone ol
Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun turizm sezonunda binlerce kişinin kullandığı İskele bölgesinde gece boyunca kapsamlı temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunda yoğun yaya trafiğinin yaşandığı İskele bölgesinde gece boyunca kapsamlı temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştirdi.

Kızılkule ile Atatürk Anıtı arasındaki bölge, yeni güne temiz ve bakımlı bir şekilde hazırlandı.

Alanya’nın en yoğun ve turistik noktalarından biri olan İskele bölgesinde temizlik çalışmaları gece saatlerinde de aralıksız sürüyor.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentte günlük yaşamın ve yaya trafiğinin azaldığı gece saatlerini değerlendirerek bölgede kapsamlı bir çalışma yaptı.

Gece boyunca gerçekleştirilen çalışmada Kızılkule’den Atatürk Anıtı’na kadar uzanan İskele bölgesi detaylı şekilde temizlendi.

Kırmızı alan, şelale önü, eski belediye binası çevresi ve bölgedeki diğer ortak kullanım alanlarında temizlik ve yıkama çalışması yapıldı.

Çalışmalarda yıkama araçlarının yanı sıra dezenfektan aracı ve farklı ekipmanlar da kullanıldı.

Özellikle yaz aylarında binlerce vatandaş ve turistin kullandığı alanlarda zeminlerde biriken kir ve atıklar temizlenirken, ortak kullanım alanları da yıkanarak hijyenik hale getirildi.

Temizlik ekipleri, vatandaşların ve Alanya’ya gelen turistlerin sabah saatlerinde temiz ve bakımlı bir İskele ile karşılaşması için gece boyunca yoğun mesai yaptı.

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, turizm sezonunun yoğunluğuna rağmen kentin farklı noktalarında temizlik çalışmalarını gece-gündüz sürdürüyor.

Alanya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yoğun kullanılan bölgelerde temizlik çalışmalarının günlük programlar kapsamında devam ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

“Alanya’mızın her noktasında temiz, düzenli ve bakımlı bir kent için ekiplerimiz sahada.

Özellikle yaz aylarında yoğunluğun arttığı bölgelerde çalışmalarımızı gece saatlerinde de sürdürüyoruz.

İskele bölgemizde gerçekleştirdiğimiz kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmasıyla vatandaşlarımızın ve kentimizi ziyaret eden misafirlerimizin ortak kullanım alanlarını yeni güne hazırladık.

Temizlik ekiplerimizin özverili çalışmaları, Alanya’nın dört bir yanında devam ediyor.”

Alanya Belediyesi, turizm sezonu boyunca kent genelindeki yoğun kullanım alanlarında temizlik ve yıkama çalışmalarını sürdürecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangından etkilenen arıcılara 2 bin kovan dağıtıldı Önceki Haber

Yangından etkilenen arıcılara 2 bin kova...

Fenerbahçede Sidiki Cherif ile yollar ayrıldı Sonraki Haber

Fenerbahçede Sidiki Cherif ile yollar ay...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar