160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ağır yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alacak verecek meselesi kanlı bitti: 1 ağır yaralı
Abone ol
Alacak Verecek Meselesi Kanlı Bitti: 1 Ağır Yaralı

Malatya’da iki kişi arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada karnından vurulan 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, gece yarısı Yeşilyurt ilçesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bölgede bulunan bir çay ocağı önünde karşılaşan E.K. ile S.S. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda E.K.’nin tabancasından çıkan kurşunların hedefi olan S.S. yaralanırken, E.K. kaçarak bölgeden uzaklaştı. Yaralı şahıs özel bir araçla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Bölgede çalışma yapan ekipler olay yerine yakın bir noktada park halinde buldukları şüpheliye ait araçta inceleme yaptı. Araç yapılan incelemeler sonrası oto parka çekilirken, zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Evde mahsur kalan 2 yaşındaki çocuğu itfaiye kurtardı Önceki Haber

Evde mahsur kalan 2 yaşındaki çocuğu itf...

Kontrolden çıkan araç takla atarak ters döndü: 5 yaralı Sonraki Haber

Kontrolden çıkan araç takla atarak ters...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar