29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Akdeniz Üniversitesi 3. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akdeniz Üniversitesi 3. Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi
Abone ol
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ DAĞ BİSİKLETİ YARIŞI’NIN ÜÇÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ.

Akdeniz Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışı’nın üçüncüsü gerçekleşti. Kampüs içerisindeki parkurda yarışan bisikletçiler zorlu anlar yaşadı. Erkekler kategorisinde Akdeniz Üniversitesi, kadınlar kategorisinde ise İnönü Üniversitesi birinci oldu.


Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı ile Bisiklet Topluluğu tarafından Akdeniz Üniversitesi Dağ Bisikleti Yarışı düzenlendi. Yarışma erkekler ve kadınlar için iki start olarak İlahiyat Fakültesi’nin önünden başladı. Akdeniz Üniversitesi Kampüsü içerisinde bulunan parkurda yarışan bisikletçiler zorlu etaplarda döktü.



“Akdeniz Üniversitesi takım ve bireysel yarışta birinci”


Bisiklet Topluluğu Danışman Hocası Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Halime Çam’ın startını verdiği yarışın sonucunda erkekler takım yarışının sonucunda Akdeniz Üniversitesi birinci olurken, Gazi Üniversitesi ikinci, İnönü Üniversitesi üçüncü oldu. Erkekler bireysel de ise Akdeniz Üniversitesi’nden Murat Ulaş birinci, Tunahan Kolay ikinci olurken Gazi Üniversitesi’nden Abdullah Ali Bal üçüncü oldu. Kadınlar Takım yarışında İnönü Üniversitesi birinci olurken Akdeniz Üniversitesi ikinci, Gazi Üniversitesi de üçüncü oldu. Kadınlar bireysel yarışta ise İnönü Üniversitesi’nden Şeydanur Yıldız birinci, Hacer Sadık ikinci, Sıla Tekin üçüncü oldu.



“Pandemi nedeniyle ara verilmişti”


Ödül töreni Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Bisiklet Topluluğu Danışman Hocası Prof. Dr. Gökhan Akkoyunlu, pandemi nedeniyle yarışlara ara vermek zorunda kaldıklarını söyleyerek, bu sene sınırlı sayıda gerçekleşen yarışın ilerleyen yıllarda daha fazla katılımla yapmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti. Akkoyunlu, yarışmaya katılan ve başarılı olan öğrencileri tebrik etti. SKS Spor Hizmetleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Halime Çam ise yarışın düzenlenmesinde emeği geçen Bisiklet Topluluğu’na teşekkür ederek yarışta başarılı olanları tebrik etti.


Ödül töreni, ödüllerin takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelizaferspor 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ettiÖnceki Haber

Kelizaferspor 3 hafta kala şampiyonluğun...

Kırklarelinde kaybolan büyükbaş hayvan dron ile bulunduSonraki Haber

Kırklarelinde kaybolan büyükbaş hayvan d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar